Gitár humbucker bekötése?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Squier stratocaster HSS pickup elrendezésű (5állású kapcsolóval) gitáromat szeretném HH-ra átvariálni 3állású kapcsolóval. Tudom a testen is kell majd marni, hogy elférjen stb stb. Kapcsolási rajzot keresek, de úgy ,hogy 1 állásban a híd felőli szóljon teljesen(bridge), középső állásban mindenkettőnek csak a fele(mert felezhető mindkettő) illetve a 3.állásban a nyak felőli szóljon teljesen. Potik nem push/pull tehát mindenképpen a kapcsolóval szeretném mindkettőt felezni. (Külső oldala szólna mindkettőnek egyszerre). Ehhez keresek bekötési rajzot, de csak valamilyen más variációval találtam. Ha tudnátok egy linket küldeni, azt megköszönném.2019. dec. 14. 00:37
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzáfűznék, hogy 1 hangerő és egy hangszínszabályozó lenne rajt pluszban a kapcsolón kívül. Minden állásban szeretném ha használható lenne mindegyik poti, köszi
2019. dec. 14. 00:42
2/4 kojee 

válasza:

SeymourDuncan oldalán van egy bekötési útmutató, hátha segít.
3/4 anonim 

válasza:

Egy hagyományos 3 állású kapcsolóval nem lehet megoldani.
Vannak mindenféle super-switchek, ilyesmit keress.
4/4 A kérdező kommentje:
Sima kapcsolóval akkor nem is felezhető? Lehet akkor marad a "hagyományos" bekötés.
Akkor a két felezés helyett szól mindkettő.
Seymour Duncan-es oldalt néztem én is, de "csak" más megoldást dobott ki. Köszi a válaszokat
2019. dec. 15. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!