Milyen laptopot ajánlanátok nekem?
Két dologra szeretném használni:
1. Adattárolás, tehát legalább 1 GB tárhely kellene (tudom van merevlemez, online tárhelyek, de oka van, hogy a laptopon akarom tárolni)
2. Néha játszani. A következő játékokkal szeretnék majd játszani:
Red Dead Redemption 2
Planet Zoo
Bus simulator 18
Jurassic World Evolution
Kinézet nem annyira fontos, de a gamer laptop külső nem tetszik, inkább csajosabbb, finomabb tetszene.
Ár: minél olcsóbb. Inkább 200ezer alatt, ha nagyon jó esetleg 300ezer.
És legyen megbízható, strapabíró, tartós. Pár év után ne menjen benne ez és az is tönkre.
Ennyiért nem lesz olyan, amin rendesen futna a Red Dead Redemption 2.
Amúgy a Windows 10 rosszul fut merevlemezről, az 1 terás ssd felára elég magas.
200k-ért még asztali gépet is nehéz lenne összerakni olyat amin rendesen futna az RDR2, nem hogy laptop-ot találni... ez felejtős sajna ennyiért
legalább egy ilyet vennék ahhoz, hogy élvezhetően lehessen játszani
Akkor ha az összeg kevésbé számít, mit ajánlanátok még? (Nem a legerősebb, legdrágább gépet keresem, normális keretek között)
Amit linkeltél jó gép? (Nekem totál ismeretlen ez a márka
Ezt találtam ajánlásnak egy helyen:
Ezen mind jól elfutna? Strapabíró?
az az Acer amit linkeltél nem csak drágább de még gyengébb is.. ár/érték arányban amit linkeltem MSI elég jó.. a márka is megbízható, gaming és hardver iparban ismert inkább, ezért nem annyira ismerik laptop-os körökben... én azt venném
példaképp a videókártya az MSI-ben olyan 20%-kal gyorsabb mint az Acer-ben amit te linkeltél, illetve RAM-ból is 2x annyi van benne, mindezt olcsóbban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!