Mire jó egy erősítő?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 22:06
2/13 anonim 

válasza:

hát?nemtudod?
a számítógépedre kötött hangszórópárnak belső erősítője van,de egy hifitoronyhoz kötött hangfalak csak hangszórót tartalmaznak,amik önmagában nem szólalnak meg,minden hangszórót erősítővel kell megszólaltatni.Az erősítőn vannak a bemenetek,ráköthecc dolgokat,pc,hifi részegység(pl.:cd jáccó),mp3 akármi,és ezek között váltogathacc az erősítőn,rajta adod(állítod )meg a hangerőt,a hangszínt...
3/13 anonim 

válasza:

Sokmindenre jó egy erősítő:
- nehezéknek;
- dobálózásnak;
- poháralátétnek;
- porfogónak;
- könyvtámasznak;
- teafőzőnek;
- lábmelegítőnek;
- hangulatvilágításnak;
- villámhárítónak;
- erősítésre;
- ajtókitámasztónak;
- fegyvernek;
- stb.
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 19. 22:20
5/13 A kérdező kommentje:
mármint csak a 2nak. a többi csukja oda az ajtóhoz a farkát:D
2010. júl. 19. 22:21
6/13 anonim 

válasza:

második vagyok.te meg gondolom valami láááááma
7/13 anonim 

válasza:

Abszolút a kérdésre válaszoltunk.
9/13 A kérdező kommentje:
aztán szerinted mire lettem volna kiváncsi? arra amit a 2 írt. nem arra hogy jó porfogónak, meg hogy erősítsen. mindegy nem is tudom mit várok:D itt 10 emberből 9 amúgy is egy nagy fasz
2010. júl. 19. 22:30
10/13 anonim 

válasza:

erre való eza honlap,talán senkitől sem akart ilyet kérdezni,itt meg most minek röhögjük ki,azon az oldalon,ahol meg lehet az ilyeneket kérdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!