Xbox360 vagy PSP?

Én a helyedben nem vennék PSP, hamar lemerül! Ha van pénzed akkor vigyél magaddal +1 aksit mert 3 óra játékkal már kezd villogni hogy kevés az aksi töltötsége. Helyedben Xbox360 vennék gondolj bele nagy képernyő+fasza grafika+jobb internetezési lehetőség (persze ha nem flash-ed)+ kényelmes irányit..
Én sokallom a psp árát, inkább vegyél Xbox360 hidd el nekem nem fogod megbánni, hiszen nekem is volt psp eladtam eleinte hü de jó volt de 3 hónap múlva porfogó volt...

Hát az Xdobozt nem ismerem igazán, viszont öcsémnek van PSP-je, és tapasztalatból mondom, hogy tényleg jó dolog, ha valahol várni kell pl., akkor nézhetsz filmet, játszhatsz vagy olvashatsz rajta, hallgathatz zenét; és wifi is van benne, tehát ha pont meg kell nézni valamit a neten, és van wireless hálózat, akkor jól jöhet :)
a harmadik PSP-s és a Commodore-os voltam :D

Ahogy látom eléggé oda vagy a PSP, akkor vegyél azt!
Igen rá lehet kötni TV, de nem tudja 1080p FULL HD felbontást HOPPÁ..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!