Tv áramtalanítása okoz bármi problémát? (4k)
Vettem ma egy 4k tv. A kikapcsoasaval kapcsolatosan kellene segíteni. Nem szeretem áram alatt hagyni a tv-t így reggel mindig kihuzom, hogy ne legyen áram alatt. Okozhat ez bármi problémát? A régitvel nem volt gond, de ez csak egy újabb, komolyabb tv.
Köszönöm!
Javítok ilyeneket, a mai TV-k fogyasztása jelentéktelen és teljesen mindegy, hogy áramtalanítod vagy sem.
Nem emiatt fog meghibásodni, akár totálkáros mértékben.
Egyik opció, hogy a gyerek belehajít valamit, mert elégedetlen a mese befejezésével.
Rengeteg törött kijelzős eset van.
Valamint további lehetőségek is vannak, ami ellen úgysem tehetsz semmit.
# 5
- Ez az, hogy nem említette.
- Illik tudni, vagy tudom is, csak véletlenül nem jutott eszembe: nem teljesen ugyanaz.
- Igen, tudok róla, de csak azért, mert követem a technikai fejlődést. Viszont a szervizemben nem volt még OLED TV, vagy ami lehetett volna, azt sem vállaltam. Ezek többsége még garanciális, amivel a márkaszervizek foglalkoznak főleg.
Tehát (egyelőre) nem állja meg a helyét az sem, hogy különösebben foglalkoznék vele, én vagy alkalmazottaim.
"- Illik tudni, vagy tudom is, csak véletlenül nem jutott eszembe: nem teljesen ugyanaz"
elnézést a fogalmazásért... Jogos.
Akkor nem érdemes a tv, hifi, pc, dvd, vhs, házimozit, monitort, szünetmentest áram talanitani minden nap vagy pár hétre?
Szerintem ha nincs áram alatt sokkal tovább fog működni, nincs villám csapás vagy áramszünet vagy ingadozás. Szerintem sokkal hamarabb meg adják magukat ha áram alatt vannak.
Vagy tévedek?
Pl: Van egy monitorom ami már 2x volt javítva mndennap ment és 5 évet bír, ha mindennap áram talanitanám ki bírt volna 8 évet is, nem adná olyan hamar meg magát a kondik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!