Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen Pc-t ajánlanátok, ami...

AlbertWerner kérdése:

Milyen Pc-t ajánlanátok, ami tökéletes netezésre?

Figyelt kérdés
Tehát nem kell tudjon komoly játékokat futtatnia, mert arra ott a Ps, hanem csak tényleg gördülékenyen tudjak filmeket nézni, videókat stb. Ne kelljen csomót várni a mire "felébred". Fontos tényezők még: minél olcsóbb legyen és megbízhatóbb. Szerintetek mit válasszak?

2019. nov. 27. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

4. gen-es i5 ssdvel már szépen megy..

2019. nov. 27. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem már nagyon régóta bevált (meghazudtolva a számítógépek elavulását), netezés mellett a TV-t / házimozit is működteti, épp csak a 4k videókkal nem birkózik meg:

Intel 3,3 GHz (kétmagos)

12 GB RAM

120 GB SSD

Valamint külön bekapcsolható HDD-k igény szerint a torrentezéshez.

A gyors működéshez, komfortérzethez lényeges a RAM és az SSD.

A CPU elavultnak számít, mégis az adott célra megfelel.

A Firefox sok memóriát zabál, amikor már nagyon elszaporodnak a lapok, de ezt a 12 gigát igen nehezen bírja kiütni, kivételes alkalomnak számít. Idén talán egyszer fordult elő, hogy annyira széthajtottam.

2019. nov. 27. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is, mint a 2-es válaszolónak, olyan gépem van, hasonló procival, abban 6MB cash-el (ezt fontosnak tartom), kevesebb RAMmal, ez azért számít, nagyobb SSD-vel.

Az SSD félig se foglalt, az nem igazán számít.

És nálam nincs elavult technika (mint ma sokan hangoztatják), csak adott feladatra megfelelő hardver.

Ha valamihez kevés, akkor cserélek ezt vagy azt, vagy újat (nem a legújabbat!) építek, ami megfelel a feladathoz.

Én így gondolkozom.....

2019. nov. 27. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!