Hogyan tudom bekapcsolni a tv-t?

Biztos vagy benne, hogy a TV bekapcsolható egyáltalán? Lehet hibás is (a készenléti LED nem bizonyít semmit).
Tanítható távszabályzó fogalma sem tiszta.
Azt nevezik tanításnak, amikor a régi távszabályzóról áttanítjuk a parancsokat az újba, azokat egymással szemben elhelyezve.
Másik az előprogramozott adatbázisának használata, amit a kódszámokkal is lehet programozni.
Harmadik dolog, hogy az automatikus keresésnél addig pörgetjük, míg kikapcsol a TV, csakhogy ugyanaz a parancs általában be is tudja kapcsolni a TV-t, ha az készenlétben figyel.

Kódos tanításra gondoltam. De úgy tudom hogy ahoz be kell kapcsolni a tv-t.
Hétvégi házban van a tv kb 2 hónapja működöt még. Funai márkájú.

Az jó, Funai LCD TV-knek pont szokott lenni olyan hibája, hogy egyszer csak nem tudod bekapcsolni, de az csak javítással hárítható el. Nyilván nem 100 %, hogy itt is ez áll fenn.
Távszabályzóba kódot beütni, ahhoz nem kell a TV egyáltalán. Beírod, utána vagy jó vagy nem.
Csak a keresőmódhoz kell, amikor nem ismered a kódot és a távszabályzó végigpróbálja az összeset, míg reagál a TV.
Ez a reakció legtöbb esetben a kikapcsolás.
Csakhogy ugyanaz a parancs általában bekapcsolást is végez.
Hát köszi szépen a választ.
Távirányítót jó tudni hogy így működik ez így egyszerűbb mint ahogy én csináltam eddig.
A tv meg Javításhoz már régi úgyhogy kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!