Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen TV-t érdemes venni max...

ChaserHUN kérdése:

Milyen TV-t érdemes venni max 120 ezer Ft-ért?

Figyelt kérdés

Üdv!

100-110 cm átmérőjű TV-ben gondolkozom. Ahogy nézem nagyon erőltetik az UHD TV-re való átállást, mert Full HD-t is szinte alig pár darabot kapni. Bár előbbiből 100-120 ezer Ft-ért a legolcsóbb darabok mennek. Megéri megvenni az UHD TV-t? Az értékelések online elég megosztóak a nagyon elégedettől a borzalmasig. TV csatornákat nem nézek, leginkább sorozatokat pendriveról, aminek a jó része nem is elérhető ahogy nézem 4K-ban. Tudnátok konkrét készülékeket ajánlani ebben az árkategóriában?

2019. nov. 27. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Samsung?
2019. nov. 27. 13:45
 2/2 xKakashix ***** válasza:

én az LG-re esküszöm, nekem egy ilyen típusú tv-m van: LG 43UK6300MLB és nagyon megvagyok vele elégedve, még 100k alatt sikerült hozzájutnom, csak jókat tudok róla mondani, talán annyi kis megjegyzés, hogy a feketék inkább sötét szürkék, persze lehet rajta állítgatni, de nem is kell oled feketéket várni ebben az árkategóriában

nem vártam túl sokat a HDR-től, de a 4k-s hdr tartalom gyönyörű rajta, ennyi pénzért nekem egy ajándék volt, haver is most vett egy ugyanilyet csak újabb kiadás 2019-es és neki is nagyon bejön, szóval az LG-ket bátran tudom ajánlani

pl ez egy 2019-es modell: [link]

2019. nov. 27. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!