Most szeretnék új hangszórókat a kocsiba. Eddig ezeket néztem: Alul leírtam. Szerintetek egy blaupunkt Vancouver cd36 fejegyseg elbírja-e ezeket?
Ehhez a melyladahoz milyen erősítőt vegyek?
Vagy ha ezek nem jók, akkor írhatnátok párat, de erősítőt mindenképp
Hogyne bírná el. Minden autóban 12 V-os akku van, minden fejegységben hídkapcsolású végfokozatok igyekeznek maximálisan kihasználni, ugyanazt a (kevés) feszültséget.
Ennek érdekében ugyanúgy el kell bírniuk a standard 4 ohmos hangszórókat, hiszen 8 ohmon már csökkenne a teljesítmény.
Úgyhogy ne nagyon keress különbségeket, mert itt mindent behatárolnak a körülmények, vagyis az akku.
Ahhoz a mélyhengerhez meg nem is tudsz venni szerintem olyan erősítőt, ami kevés lenne hozzá.
Az erősítőkben ugyebár DC-konverter növeli meg az akku feszültségét. Hogy mennyire, abban persze vannak különbségek, de ahhoz a csőhöz még a kategória legkisebbje is elegendő szerintem.
1000 / 300 W hazug számokkal ne foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!