Menyiért tom eladni a ps2-t?
kicsit használt de jo állapotban van és nincs kicsipelve
vannak használt eredeti játékaim 1000/db az drága?
játékoknak nem drága sztem az 1000ft, az eredetiek úgy tudom boltban jóval drágábbak. De ahhoz kell mérni hogy te mennyiért vetted őket, és annál olcsóbban, meg hogy most mennyiért adják őket a boltban. Rég nem néztem a ps2 játékok árát, de legutóbb még olyan 7~10.000.- ft körül mozogtak a mediamarkt-ban.
ps2-t pedig, hát, én memory carddal, 2 kontrollerrel együtt árultam vaterán 14ezer ft-ért (ez volt a kezdőár) azt' a kutyának sem kellett. Mondjuk van fent kb harmincezer ps2 tehát nem csodálkoztam...
ahha kösszi :D én is kb 7000-10000 vettem de már kb 5000 ért árulják öket de vannak jobbak amik többek de vannnak gagyibbak is amik már a boltban 3000
a ps2-t azt nem tudom már menyiért vettem de oan 30 000-40000 ér sztem de már át tértem az xbox 360 ra :D
Szia! Pont tegnap kérdeztem itt a gyakorin, hogy hol lehetne venni eredeti játékokat olcsón.
Ha gondolod, írj egy privát üzenetet listával, érdekelnének a játékaid. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!