Wacom Cintiq 16, Black Friday és Magyarország?
Ez a display tabletet néztem ki magamnak már jó ideje és nézem az árakat, próbálom mindenhonnan összehasonlítani, hogy melyik weblapon találom a legkedvezőbb árat(sok pénzt összespóroltam de azért nem feneketlen a zsebem). A "magyar black friday" az most ér véget elvileg és így itt a legolcsóbb:
Azt szeretném tudni, hogy aki már vett hasonló terméket meg tudja-e mondani, hogy érdemes-e várni november 29. napjára, amikor valóban black friday lesz külföldön, és akkor talán lesznek-e a kedvezőbb árak, mondjuk a német vagy brit Amazonon. Jelen állás szerint semmi értelme külföldről rendelni, sőt drágább és ha valami gond van a termékkel bonyolultabb lenne a garanciát kihasználni.
Szia!
Nekem van egy Wacom Intuos 4-esem L-es méretben közel 10 éves és Wacom Inklingem ami majdnem 8 éves. Mindkettő tökéletes, sokat használom mivel munkához kell, de még csak karc sincs rajtuk. Még a tolltartóm a tollam is az amit kaptam vele, és még a hozzá kapott hegyekből is van. :)
Én úgy gondolom ez jó ár érte, plusz nem 1-2 évre vásárlod. Persze tudom ilyenkor is érdemes figyelni az akciókat, de ez tényleg jó ár, és a Black Friday-kor sem lesz túl sokkal olcsóbb... szerintem. 1 év bolti gari plusz termékregi után +1 év. Meg kapsz mellé ingyen progit. Az 1 év bolti gari meg azért jó mert ha gáz van a cuccal ők küldik be a legközelebbi szerivzbe nem neked kell vacakolni vele. Szóval szerintem érdemes itthon megvenni.
Bepötyögtem az árukeresőn, az emag-é a legjobb ár, bár nem tudom ők mennyire megbízhatóak még sosem rendeltem tőlük semmit.
Sok sikert a vásárláshoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!