Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen meghibásodásra utal,...

Milyen meghibásodásra utal, ha a tebletem összevissza működik, olyan ablakot dob fel, mire nem is nyomtam rá, vagy magától felhív telefonszámot?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy nem mindig csinálja ezt, valamikor normálisan működik.Elsősorban netezésre használom, másodsorban telefonálok vele (is),néha.Ki van hozva kezdőképernyőre a családból pár telószám, képpel.Ez egyszer magától működésbe lépett.Pedig tudjuk ,nem elég csak egyszer megnyomni.Először behozza, és rá kell nyomni a számára külön is akkor hívja...

A netezéskor meg mintha megbolondulna néha random oldalakat összevissza dob fel, mintha megbolondulna...

2019. nov. 24. 07:47
 1/8 anonim válasza:
100%

Valószínű vírus van rajta.

Ilyen esetekben a gyári beállítások alaphelyzetbe állítása & minden adat törlése meg szokja oldani a problémát..

2019. nov. 24. 10:02
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi, megnézem.Én az érintőképernyő hibájára gyanakodtam...

Annak nem ezek a "tünetei"?

Nem értek hozzá, csak kérdezem.

2019. nov. 24. 10:13
 3/8 anonim válasza:

Akár az érintő felülettel is lehet baj, főleg ha gagyi de ez a

"random oldalakat összevissza dob fel"

nekem kicsit gyanús...

2019. nov. 24. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem egy draga tablet,nekem megfelel!

Még van rá jotallás,de nem merem visszakuldeni,mert ha akkor pont nem csinálja ezt,nem indokolt lesz a javitasa!

2019. nov. 24. 13:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Megcsinaltam a gyari visszaallitast,nem javult.

Sot,nyomnam a betuket gepelesnel,es nem viszi.

2019. nov. 25. 16:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Csoda történt.Már vissza akartam küldeni a szervizbe, mikor eszembe jutott kivenni az sd kártyát, és a sim kártyát.Így tökéletesen működik, nem tudom miért, és hogy összefügg e vele.

Valaki tudja rá a választ?

2019. nov. 28. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Formázd le az sd kártyát,lehet,hogy abba van valami vírus vagy valami
2019. dec. 2. 13:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Ez jo otlet,koszi!

Bár nem tudom,mert átraktam egy másikba,es abban nem csinálja ezt!

2019. dec. 2. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!