Xbox 360ra több játék is 6-7 giga körül van. Ha letöltöm, hogy tudom kiírni? 2 DVDvel működik?
Kezdjük ott, hogy nem töltheted le, nem írhatod ki, mert a törvény tiltja.
Ha megtehetnéd, akkor úgy tehetnéd meg, hogy vennél dupladvd-t és egy direkt ehhez írt progival szépen lassan kiírnád.
Az pedig más kérdés, hogy a másolt játékok kb. 2 hétig működnek a boxon, utána meg kiírja, hogy szutykos a lemez, pucold meg és nem enged vele többet játszani.
és ki nem szarja le a live-ot?
én pl csak azért vettem xboxot hogy ne kelljen 200ezer ft-ért gépet venni hanem vettem 60ezerért xboxot azt ugyanazokkal játszok max grafikán akadás nélkül
Ember válogatja.
Nekem volt flashelt xboxom is, jelenleg pedig egy gyári állapotú van.
Én is azért vettem ahogy korábban írták, hogy ne kelljen sok pénzt költenem egy gamer pc-re és sokáig vigyen mindent.
Csak aztán beleuntam, hogy ha kijön egy új játék egyből kipróbáltam, a régebbit nem játszottam végig s máris jött az újabb. A végén rengeteg játékom volt aminek a felét sem játszottam végig és így meguntam.
Azt is nehezteltem, hogy írogatnom kell a játékokat, még ahhoz is, hogy kipróbáljam őket.
Gyári állapotú xboxra váltottam és Live-ozok.
Nekem ez sokkal jobban bejön, még ha lényegesen kevesebb játékom is van, mint a flasheltnél az offline.
Szerintem sokkal jobb, sokkal élvezetesebb, főleg ha vannak barátaid is és party-ban tudtok online játszani és közben beszélni is egymással.
Versengetek egymással kinek van több G-je.
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Veszel kétrétegű dvd-t és simán kiírod egy clonecd-vel, vagy imageburn-el.
Minőségre a Verbatim lemezeket ajánlják xboxhoz, de szerintem drága. Én anno sima kétrétegű maxell dvd-re írtam, annyitól nem lesz baja az olvasófejnek, hogy egyszer feldashboardolom utánna pedig indításhoz bepörgetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!