Xbox One S konzolban hogy állitasam be ezzeket a funkciókat kedvem szerint?
Egyik ami nem tetszik hogy ugye a képernyő felsőjobb sarkában ott jelzi az joystick aku szintjét és mellete otta idő de ha mongyuk délután 1 van akkor így jelzi hogy 1:00 és nem 13:00 , na ezt hogy tudom állitani ?
És a másik ha nem játszók vagy is a controllert nem használóm akkor kb 10 perc után alvó módba megy és sőtétedik a kép vagy ha letöltők játékot és közbe addig se vagyok aktiv a gépnél akkor ís 10 perc után elsőtetedik a kép és feloldani a Y jelzi , de ezt is hogy tudom szabályozni vagy kikapcsolni ezt a funkciótt hogy ne mennyen alvó modban 10 perc után ?
És a teljes menüt nem lehet át magyarosítani ?
Igaz van a store menünél vagy a game passz menünél magyar szőveg de ha mongyuk rá megyek egy adót játékra vagy a beállításokra azonbelűl az almenükre akkor magyarul írja a infokat ?
Vagy ez sisem lesz így ?
Ha jól emlékszem az óra régiófüggő, vagyis a beállításoknál attól függ mit adsz meg lakóhelynek, de fejből nem tudom a menüpontokat.
Az "alvó mód" szerintem nem az amire te gondolsz. Ha elsötétedik a kép meg feldobja az Yos menüt az a képernyőkímélő, hogy ne égjen bele az állókép a TV képernyőjébe. Ezt nem lehet állítani, ha nem vagy előtte akkor nem mindegy mit megy rajta?
A konkrét alvó mód az az, hogy alapesetben kb 1 óra inaktivitás után kikapcsolja a konzolt a gép. Ezt valahol itt [link] lehet változtatni vagy kikapcsolni. Attól függően, hogy a gép instant onban van vagy energy savingban, vagy csak alvóba megy (io) vagy teljesen lekapcsol (es).
A menü a store kivételével sajnos angol és szinte biztos, hogy nem lesz magyarítva már.
Megtaláltam a menüt a képernyő kímélőhöz. Nemrég átrendezték egy frissítéssel. Szóval System > Settings > Idle options >
Show me things when idle - Ettől jelennek meg az Yos dolgok
Dim Screen after 2-60 minutes - ezután az idő után sötétül be a kép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!