Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360-ra miért kalózkodik...

Xbox 360-ra miért kalózkodik mindenki?

Figyelt kérdés
Miért nincs eredeti játékod? Inkább az illegalitás?
2010. júl. 18. 21:08
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
mert horror ára van azé
2010. júl. 19. 09:05
 12/29 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:03

Ez szép! Én amiatt veszek eredetit,mert szeretem kezembe fogni a dobozát,a kézikönyvvel együtt...

Bazos.sk : azt meg hogy érted hogy a boltból is lehet lopni?

Te hülye vagy?

2010. júl. 19. 09:32
 13/29 anonim válasza:

A kalózkodás ugyanolyan lopás, mintha bemennél az ABC-be és azt mondanád:

Hát nincs pénzem a kenyérre, de azért elviszem! Majd ha adsz pénzt, kifizetem!

Jó vicc!

Ha nincs rá pénzed, ne játssz, ennyi az egész.

Amikor meg bannolják a live-ről az xboxot, még itt sírnak és kérdezgetik, hogyan lehetne visszahozni.

Az ilyen lopósok miatt nem fejlődik nálunk szinte semmit a játékipar, mert úgy vannak vele, hogy minek?

2010. júl. 19. 10:56
 14/29 anonim ***** válasza:
Figyeld, lehet hogy eredetibe szép és jó, de attól még mindig egy heti fizumba kerül egy játék... :)
2010. júl. 19. 10:57
 15/29 anonim ***** válasza:

ma 10:56

te is elmehetsz a f....omba ,anyuci pénztárcája mögül könnyű beszélni :D:D:D

2010. júl. 19. 11:16
 16/29 anonim ***** válasza:
JAH :D és remélem hogy akik itt mind eredeti játékot vesznek azok egy mp3-at se töltöttek le, és minden filmjük eredeti, nincsenek regelve semmilyen torrent oldalra sem, MERT HA IGEN AKKOR ÁLSZENT IDIOTAK ÉS MÉGJOBBAN L*szophATNAK XD
2010. júl. 19. 11:18
 17/29 anonim ***** válasza:

Az már a te magánproblémád!

Én még nem is dolgozok, mégis volt vagy 10-15 játék nálam és most is van úgy ugyanennyi!

Nehogy bárki is azzal jöjjön, hogy "anyuci-apuci" stb., mind a saját kis összegyüjtött pénzemböl van!

Volt, amit meguntam, elcseréltem: a GTA EFLC-t 1000 Ft-ért szereztem így! inFAMOUS-t 1500-ért!

Ennyi!

Ha mindenki illegálisan szerezné be a játékokat: 1. nem fejlödne semmit a videójátékipar, söt, lehet, egy idö után nem is lenne 2. az adott játékból se lenne biztos a folytatás!

2010. júl. 19. 11:20
 18/29 anonim ***** válasza:

De te akkora egy idióta vagy, most mondhatnám azt, hogy amiért letöltöttél egy MP3-at megkárosítottad, a zeneipart és ezért fog csődbe menni, amiért letöltöttél egy filmet, a filmipart károsítottad meg , és amiért regisztráltál torrent oldalra, AMI SZINTÉN NEM LEGÁLIS , Bűncselekményt követtél el. HA nem tudod megvenni eredetiben a játékokat PC-re , vagy CD-ket , DVD filmeket , akkor minek nézed öket? TE BŰNÖZŐ VAGY ÖREG.

Ennyi . menj és játszál az XBoxoddal :D:D

2010. júl. 19. 11:26
 19/29 anonim ***** válasza:
ILLEGÁLIS JAJJ:D
2010. júl. 19. 11:27
 20/29 anonim ***** válasza:
Sőt, biztos vagyok benne hogy a Windows is eredeti a gépeden és a jópár más program is ... ezt inkább hagyjuk abba.
2010. júl. 19. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!