Melyik hifit érdemes megvenni?
Csak új érdekel.
Az a lényeg AUX bemenete legyen mert az lesz a legjobban használva zenehallgatásra filmnézésre.
Ritkán jó retrozni.
Az a lényeg új és a legolcsóbb kellene és a legfontosabb AUX bemenete legyen.
Van nekem egy Millenium mn 9644 hifim amit nem tudtak meg csinálni mert nincs hozzá alkatrész, nem rendesen nyitódik ki a CD tálcája gumi szíjat meg takarítottam egy kicsit jó is volt de akkor is ki be nyitódik saját magától a tálca (kontakthibás is lehet), a lemezjátszó része néha nyikorog elindulásnál egyet a tányér, kettő kazetta résznél meg epedtek a görgők.
Görgőt tudnék szerezni egy illetőtől, meg lehet tudnék venni szíjat a CD részhez, és aztán eltudnám vinni szervizbe vissza, de hát ott van a kontakthiba amit sose fognak 100%-ig meg csinálni.
Így arra gondoltam meg rendelem az Auna-t.
Elta hifivel kezdtem és utána vettem a Millenium hifit és Philips-et, csak a Philips hifin nincs lemezjátszó se kazetta.
Használtakban meg nem bízok mert lehet pár hét és bedöglik és megint szerviz jó drágán vagy nem is lesz hozzá alkatrész.
Azért szégyelljék magukat a Samsung Sony miért nem tudnak olyan hifiket gyártani mint az Auna, de ők legalább gyártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!