5.1 hangfalszettet/házimozirendszert ajánlanátok?
"Az Ascada tán jó ?:) "
Mihez képest...
Használtan 20-30 ezer Ft-ból jobbat kapok...persze nincs BT, USB DAC és hasonló kényelmi dolgok, csak egy optikai csatlakozó. És benne van a dologban, hogy hibás. Szóval a használt egy másik téma.
Visszatérve, hogy jó-e? Tudsz mondani 180 ezer Ft alatt, ami így szól, és mindenféle bemenettel elvan látva? Szerintem nem...
De ha igen, nyugodtan leírhatod, kíváncsi vagyok.
"...főképp zenehallgatásra számítógépről..."
Én ajánlom neki az Ascadát (130 ezer, hangkártya nem kell hozzá), illetve ami pont belefér a keretbe egy hangkártyát a Panasonic HiFi-vel, ami együtt pont 100 ezer Ft.
Erre jó 5.1-es rendszerekről és Atmosról kezdesz el beszélni, ami fél millió Ft-nál kezdődik.
Erre írtam, hogy ugye érted a problémát.
Utána az általam ajánlottat leszólod:
"Az Ascada a kb. semmire se jó kategória..."
De ajánlani mégsem tudtál semmit helyette másik típust, pedig megkértelek rá, én is kíváncsi lennék rá.
Továbbra is a Logitech Z906-tal jössz, ismétlem zenehallgatásra elsősorban. Kétlem, hogy jobban szólna, már bocs.
Nem azt mondom, hogy csak nekem lehet igazam, de más dolgokról beszélsz és másik árkategóriába, mint amire a kérdező keres megfelelő eszközt.
Egyébként a mai szatellites rendszereket inkább hagyjuk. Vannak és voltak jók, de az másik árkategória: Focal Sib Evo, Dali FAZON stb...
Amik már nem kaphatóak: Sony Pascal szériás házimozik, Panasonic régi házimozik, LG J10HD, LG-Mark Levinson közös drágább kategóriás házimozik stb...ezek mind-mind jó kis szatellites házimozik, amik meglepően jól szólnak, de már nem kaphatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!