Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 5.1 hangfalszettet/házimoziren...

5.1 hangfalszettet/házimozirendszert ajánlanátok?

Figyelt kérdés
főképp zenehallgatásra számítógépről és "játékra" venném ár/érték arányban tudtok olyat ajánlani ami hangos és jól is szól? max 100E ig köszi előre is.

2019. nov. 17. 11:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Az Ascada tán jó ?:) "

Mihez képest...

Használtan 20-30 ezer Ft-ból jobbat kapok...persze nincs BT, USB DAC és hasonló kényelmi dolgok, csak egy optikai csatlakozó. És benne van a dologban, hogy hibás. Szóval a használt egy másik téma.

Visszatérve, hogy jó-e? Tudsz mondani 180 ezer Ft alatt, ami így szól, és mindenféle bemenettel elvan látva? Szerintem nem...

De ha igen, nyugodtan leírhatod, kíváncsi vagyok.

2019. nov. 19. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Azt kell látni, hogy egy átlag usernek mi az, ami számít és mi az, ami a magasabb igényeket szolgálja ki. Az Ascada a kb. semmire se jó kategória, mert magasabb igényekhez nagyon halovány, az alacsonyabb igényeknek meg azért nem felel meg, mert semmi átütő erő nincs benne. 100 000 ft nagyon kevés egy minőségi hangzás elérésére, nem is kell ezért ezzel foglalkozni, a Z906 egy tapasztalatlan user számára sokkal átütőbben szól, főleg játékokkal, de filmben is kezdésnek bőven jó.
2019. nov. 20. 08:17
 13/15 Morzsi007 ***** válasza:
Főképp zenehallgatásra és játékra keres rendszert a kérdező. Miért erőltetitek már az 5.1-et? Nekem volt majd 20 évig 5.1-es rendszerem, filmre tökéletes, de zenére teljesen más élményt nyújt, főleg, ha nincs 5.1-es zenei forrásod, akkor kikeveri 2.0-ból az 5.1-et, ami már más hangképet ad. 100 000-ből azért már lehet venni 2 polcsugárzót meg egy erősítőt, ami nem szól rosszul. Ha használtban gondolkodik, akkor meg nagyon jót lehet.
2019. nov. 20. 11:43
 14/15 anonim ***** válasza:

"...főképp zenehallgatásra számítógépről..."

Én ajánlom neki az Ascadát (130 ezer, hangkártya nem kell hozzá), illetve ami pont belefér a keretbe egy hangkártyát a Panasonic HiFi-vel, ami együtt pont 100 ezer Ft.

Erre jó 5.1-es rendszerekről és Atmosról kezdesz el beszélni, ami fél millió Ft-nál kezdődik.

Erre írtam, hogy ugye érted a problémát.

Utána az általam ajánlottat leszólod:

"Az Ascada a kb. semmire se jó kategória..."

De ajánlani mégsem tudtál semmit helyette másik típust, pedig megkértelek rá, én is kíváncsi lennék rá.

Továbbra is a Logitech Z906-tal jössz, ismétlem zenehallgatásra elsősorban. Kétlem, hogy jobban szólna, már bocs.

Nem azt mondom, hogy csak nekem lehet igazam, de más dolgokról beszélsz és másik árkategóriába, mint amire a kérdező keres megfelelő eszközt.

Egyébként a mai szatellites rendszereket inkább hagyjuk. Vannak és voltak jók, de az másik árkategória: Focal Sib Evo, Dali FAZON stb...

Amik már nem kaphatóak: Sony Pascal szériás házimozik, Panasonic régi házimozik, LG J10HD, LG-Mark Levinson közös drágább kategóriás házimozik stb...ezek mind-mind jó kis szatellites házimozik, amik meglepően jól szólnak, de már nem kaphatóak.

2019. nov. 20. 13:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Eleve a 100 000 semmire se jó, ezért ajánlotok egy olyan rendszert, amivel semmi sikerélménye nem lesz. Nem lehet magasra tenni az igényeket ennyi pénzből. Hallottál már jól beállított Z906-ot? Nem high end, köze nincs hozzá, de a komolyabbakhoz több spenótot kéne enni. A Fazon Micro egy hulladék, a Focal Sib EVO tényleg jó.
2019. nov. 20. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!