Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Üdv ki melyiket ajánlja AOC...

Üdv ki melyiket ajánlja AOC G2590FX vagy BenQ ZOWIE XL2411P?

Figyelt kérdés

melyik monitor lenne a jobb választás szerintetek?

föként fps gameket tolnék rajta

vga: asus 1660 oc

cpu: intel i3-8100

ram:2*8gb corsair 2666mhz

segitséget előre köszönöm

#játék #monitor #fps #BenQ ZOWIE XL2411P #AOC G2590FX
2019. nov. 16. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak nagyjából értek a monitorokhoz, és sokmindenben egyformák, de amúgy az AOC jobbnak tűnik: nagyobb fényerő és kontrasztarány, beépített hangszórók, viszont csak kb. feleannyi energiát fogyaszt!

Viszont azt nem tudom, hogy van-e valami lényeges összefüggés a gép és a monitor között, ha már írtad a hardvert! :/

2019. nov. 16. 19:41
 2/6 A kérdező kommentje:
hat olykor olykor kerik a hardvert is hogy irjak ki hogy mihez kellne. Esetleg ebbe az árkategóriába van jobb is?
2019. nov. 17. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek sem rosszak, de amúgy igen, ahogy körülnéztem, találtam pár jobbat is, például:

Acer KG251QFbmidpx

ASUS VG248QZ

Vagy ha esetleg vonzó a számodra, ebben a kategóriában az ASUS VG248QE az egyetlen 3D-monitor!

2019. nov. 17. 21:01
 4/6 A kérdező kommentje:

es ezek miben jobbak ? mert ha oszehasonlitom oket akkor azonosnak tünnek tudasilag?

tudnal segiteni ebbe hogy szerinted miert jobbak ezzek?

válaszod előre köszönöm

2019. nov. 17. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Leginkább a nagyobb kontrasztarány és az erőteljesebb beépített hangszórók miatt!
2019. nov. 18. 00:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaj értem igazából a hangszórókat nem nagyon fogom használni nemenyeg számomra
2019. nov. 18. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!