A televíziók PVR műsorrögzítő funkciójával csak azt lehet rögzíteni amit éppen nézek?
TV és adás függő
nekem a Samsung és az LG is tudja digitális adásnál, CI kártyával
Digitális rendszerben egy frekvencián több adó műsora van összefűzve egy multiplex adatfolyamba, ami az adott frekvenciát modulálja. DVB-C moduláció esetében 4-5 db, de ezt pontosabban a szolgáltatód listájában láthatod.
Miután 1 db tuner csak 1 "db" frekvenciára hangolható, ebből következik, hogy csak azon a multiplexen / csoporton belül tudsz másikat nézni és másikat rögzíteni.
Ha te más frekvenciára akarsz hangolni, ahhoz kell még egy külső DVB-C box, saját tunerrel.
Mint ahogy régen voltak a videómagnók, saját tunerrel és az tette lehetővé, hogy másikat rögzíts. Ugyanaz lényegében.
Nekem egy 7 éves Sharp 81cm- es
LCD tévém van, külső usb meghajtóra vesz fel, az nem hagy átkapcsolni :-(.
Kikapcs lehet, ill, befejez
ésig valamiféle " alvó" állapotba kerül.
Televízió funkciója
hogy lenne dvr?
Először is nem PVR-ert vagy DVR-ert.
Hanem PVR-t vagy DVR-t.
Háklis vagyok a normális magyar írásra, igen.
TV2-őt
DVD-ét
Baromság.
Helyesen:
TV2-t
DVD-t
#7/7
Te kis Grétsy László:-).
Utánanéztem, igazad van, nem olyan túl rossz a helyesírásom, de nem kell egy-egy apró hibát baromságnak nevezni, lehetne intelligensebben is figyelmeztetni a másikat. Sietve írunk itt sokszor.
Ennél sokkal durvább hibák, förmedvények találhatóak itt.
Nem a kérdéshez szóltál hozzá.
Erre meg én lehetnék háklis, de adtam rá egy hasznost.
Ne válaszolj, ha esetleg visszatérsz ide, nincs időm itt csatározni.
# 8
Te nagyon el vagy tévedve kisöreg, ha azt hiszed, hogy engem utasítgathatsz bármire.
Régen volt már főnököm, magam ura vagyok a saját vállalkozásomban, csak hogy értsd: nem vagyok az a típus, aki az ilyen pattogást eltűri.
Kis hülye majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!