Miért szól hangosabban minden fül/fejhallgatón a jobb oldal, mint a bal?
A füleddel van baj.
Velem is hasonló a helyzet, igaz nem kell nekem ilyen mértékben a balanszot állítanom, nekem a jobb fülem ami 10% al rosszabb mint a bal egy kisgyerekkori durva fülgyulladás eredménye ez amit 3 hónapot át kezeltek, el volt dugulva kegyetlenül, stb... Nem igazán emlékszem már rá, de ez kihatott olyan szinten hogy évente járok hallásvizsgálatra emiatt hogy ha rosszabbodik akkor tudjunk róla és időbe tudják kezelni. Szerencsére nem rosszabbodik.
"Miért szól hangosabban minden fül/fejhallgatón a jobb oldal, mint a bal?"
Ez így konkrétan nem igaz. Sajnos vagy nem sajnos (kinek, hogy), de még a kontakthibás eszközök is egyformán szoktak szólni (amikor éppen érintkezik). Ez értelmezhető a potméterre is, ha van rajta.
Azaz, a dinamikus elven működő hangszóróknak (ami ezekben van beépítve) ilyen bajuk nem is szokott lenni, hogy mondjuk szól, csak halkabban. Vagy szól, vagy nem szól.
fület mikor mostál?
nem vicc, lehet tele van kosszal.
tényleg nem viccelek, nekem is ilyen volt. Akkora gümecset mosott ki a doki, hogy csak kerekedett a szemem!
Utána meg nem kapcsoltam lámpát este, úgy mentem a lakásban mint a denevér, annyival jobb lett a vallásom - a hallásom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!