Makita radió vélemények? Szerintetek megéri az árát?
Figyelt kérdés
Épitkezésre kéne valami szuper radió szerintetek ez tényleg olyan sok mindent kibir? Ti látatok már ilyet epitkezésen?2019. nov. 14. 17:25
1/3 anonim válasza:
A burkoló hozott egyet, rettentő mocskos volt, de működött. De az rohadt élet, hogy nem hagynék ott egy nyílt építkezésen idegen melósokkal egy hatvanezres rádiót.
2/3 anonim válasza:
Nekem már 2éve megvan nagyon elégedett vagyok vele. Ács vagyok és minden nap viszem az építkezésre ahol napi 11-12orán át végig megy. Nagyon szép a hangja és eszméletlen miket kibír. Kapott már elég rendesen és még semmi baja. Egy 5amperes aksival kb 2-3napot bír. Amugy 1es ezt igazából nem értem miért nem vinnéd építkezésre hiszen a munkás kocsik tele vannak több száz ezer forint értékű szerszámokal. Aztán a fele szerszám ott van a platón szabadon az építkezésen. De lehet hogy az ország másik felén máshogy van itt simán ott hagyom ha be kell mennem a céghez még valamiért. Amugy a kérdésre vissza térve ha holnap tönkre menne azonnal vennék egy újat ugyhogy bátran ajánlom.
3/3 anonim válasza:
Édesapám már jópár éve használja hibátlanul. :) Pedig éri a fűrészportól vakolat-poron át mindenig is. Szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!