Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Xbox360 vagy Ps3 vanak Jó...

Az Xbox360 vagy Ps3 vanak Jó játékok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 15:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
jön a 2001-ben Portal 2 és Gabe Newell (a valve cég főnöke)bejelentette hogy ps3-ra lesz a legszebb és a legjobb!
2010. júl. 18. 16:07
 12/31 anonim ***** válasza:

XBox Live sokkal jobb ha neten is akarsz játszani. (Igaz fizetni kell évente, de nem sokat)

PS3-nak nem annyira jó a multi része vannak gondok, de ha neten nem akarsz játszani (soha :D) akkor veheted a PS3-mat is. Általában ami játék van XBox-ra az van PS3-ra is ugyan úgy fordítva. =) (vagy később jön ki 1-2 hónappal)

2010. júl. 18. 17:09
 13/31 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy a kontroller (kar) jó mind 2 konzolnak mert van benne ventilátor és nem izzad a kezed.
2010. júl. 18. 17:11
 14/31 anonim ***** válasza:

17:09

ps3 multi részén mi gondok vannak? mert én még nem találkoztam gondokkal!

a késésről annyit hogy ami xboxra és ps3 jön ki az egy napon jelenek meg a késé pc-nél szokott lenni!

2010. júl. 18. 17:27
 15/31 anonim ***** válasza:

PS3 Multi gondok: Lag, Disconnect.

Igen általában egyszerre jönnek ki a játékok, de ha mégis késik akkor a PS3-ra szokott.

2010. júl. 18. 17:30
 16/31 anonim ***** válasza:

17:30

szerintem csak a neted szar mert nekem 2 év alatt sose volt lagg meg Disconnect

mutass olyan játékot ami később jött ki ps3-ra mint xboxra és max 3 évesnél idősebb játék!!!

2010. júl. 18. 17:40
 17/31 anonim ***** válasza:

Most játékot nem fogok keresni, de ha rászánom magam akkor privátba leírom.

Amikor kijött az CODMW2 akkor se volt semmi baj a PS3-nak a szervereivel? Hmm, de volt 2-3 hétig nem lehetett játszani mert összeomlott.

Az XBox szerverein meg vígan lehetett játszani.

2010. júl. 18. 17:45
 18/31 anonim ***** válasza:

Azért hihetetlen, hogy mik vannak itt?

Szerencsétlen kérdező csak arra kíváncsi, hogy melyikre van jobb játék, erre valaki szóbahozza, hogy "júj, én nem tudom megfogni a PS3 kontrollerét, júj stb."

Azt majd ő fogja eldönteni, hogy melyikre van jobb kontroller?

PS3-ra van Xboxos vagy PS2-es kontroller, sőt, adapterrel akár billt+egeret is csatlakoztathatsz rá:

[link]

[link]

[link]

Aztán akkor rátérek a tárgyra, mert még az nyém is OFF lesz!

Kérdező: ezt neked kell eldöntened!

Nekem PS3-mam van és az exkluzívok miatt vettem!

PS3-ra érkező exkluzívok:

[link]

Ezek közül a legjobbak:

God of War Collection

God of War III

Heavy Rain

Little Big Planet

Motorstorm

Motorstorm: Pacific Rift

Uncharted: Drake's Fortune

Uncharted 2: Among Thieves

inFAMOUS

Killzone 2

Gran Turismo 5 Prologue

Heavenly Sword

Reisistance széria stb.

És természetesen mindegyiknek lesz folytatása is(kivéve a Heavenly Sword, pedig az nagyon jó volt :( )!

Az Xbox exkluzívokat ugyanúgy, Wikipédiára rákerexsve megtalálhatod, a legjobbak:

Mass Effect széria

Halo széria

Gears of War széria

Forza széria

Alan Wake

stb.

Enyit tudok csak, majd jön egy Xbox tulaj! ;)

2010. júl. 18. 18:01
 19/31 anonim ***** válasza:

Hopp, egy játék kimaradt!

A legjobb PS3 exkluzívokhoz: Metal Gear Solid 4!

2010. júl. 18. 18:03
 20/31 anonim ***** válasza:

"Most játékot nem fogok keresni...."balbabla te se tudod hogy melyik hogy jelenek meg a játékok csak valakitől hallottad hogy ps3ra később jelenek a játékok és el is hitted!ha téged ez úgy zavarna tudnál játékokat mondani

hhmm és amikor az xboxosok megvették 15 dollárba kerülő Stimulus Pack-ot az MW2-hoz s egy szerencsétlen hiba folytán nem tudtak azzal játszani!Ingyen hetet kaptak a gold előfizetők

hűha ami ps3 alapnak számít az xboxon extra!(mert ugyen nem kell ilyen nekeért fizetni hogy online játszhass)

2010. júl. 18. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!