Megoldható lenne egy DVD lejátszóhoz USB aljzatot beépíteni? Így egy régebbi TV-n lehetne pendriv-ról filmet nézni. A TV-n csak video, hang jobb, hang bal bement van.
Attól, amiért odaforrasztanál egy usb csatlakozót még nem játszana le semmit sem róla és nem is kezelné.
Egy egyszerűbb Androidos tv okosító képes mindent lejátszani, van amelyiken vannak analóg kimenetek is.
De még ilyen drága eszköre sincs szükség, egy olcsó Mindig Tv-hez való set top box is sok formátuom képes lejátszani, már néhány ezresért megkapod a bolhapiacon.
Rá se ránts, én már azt is méltányolom, hogy nem USB-kimenetet írtál.
Attól kapok hülyét ezen az oldalon, hogy a kérdezők összevissza keverik a kimenet-bemenet fogalmát. Pedig én valamiért azt hittem, világ legegyszerűbb dolga, még egy laikusnak is.
Amiért ilyen rendes voltál és szakszerűen USB-aljzatnak nevezted, ajánlok legalább egy beépíthető MP3-lejátszót:
De mit hoz a sors, már találtan neked videolejátszó "aljzatot" is:
Ezt próbáld beszerezni:
Én annak idején jobb híján megvettem, de gondoltam hogy majd keresek valami profibbat.
Szerintem ez a cuccos szériahiba lehet ennyi pénzért.
Alig van egy-két videó-formátum amit nem tud lejátszani!
Valami trükkös felismerő rendszere lehet, mert ha nem egyszerű, szabvány-formátumot kap akkor kiírja hogy: analyzing ....
Minél modernebb a formátum annál tovább kell várni, de nagyrészt elindul! Akkor "dobtam el az agyam", amikor az mkv-t is elindította!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!