Hogy tegyem lophatatlanná?
Figyelt kérdés
Szóval ebben a játékban vannak képek amiket beraksz és megjelenik,de ha jobbclickelsz és bemásolod a filenak a linkjét kiadja és lelophatja hogy tegyem lophatatlanná milyen programmal szerintetek2019. nov. 6. 14:02
1/8 anonim 

válasza:

Sehogy. Ami megjelenik a monitoron, egy print screen és már le is van mentve, bármit teszel ellene.
2/8 anonim 

válasza:

Ugyan azt akartam írnia mit az előző. Nincs olyan hogy lophatatlan egy kép.
3/8 anonim válasza:
Egyébként van olyan, hogy nem tudsz screenshot-ot csinálni, pl. a dark webnél, vagy olyan megoldást is lehetne még alkalmazni, hogy ne lehessen "jobb-klikkelni". De mivel nem irtad a részleteket, igy nem tudom pontosan mire gondolsz.
4/8 anonim 

válasza:

"Egyébként van olyan, hogy nem tudsz screenshot-ot csinálni"
Az érdekes volna ha egy weboldal megszabná hogy én milyen progit futtathatok a saját oprendszeremen, hallod??
Maradjunk annyiban hogy bármit lehet screenshot-olni...
5/8 anonim 

válasza:

Videólejátszónál van olyan, hogy az overlay kimenetre állítom és azt sem tudod levenni szokványos screenshottal, csak egy üres téglalap lesz helyette.
Mivel az információ egy másik rétegen van, amit a Windows ilyenkor nem lát. Persze, ezt is át lehet hidalni, de eléggé megnehezíti egy átlag gépező dolgát.
Nem tudom, képpel lehet-e ilyen trükköt csinálni.
6/8 anonim 

válasza:

5: Erre találták ki a játék-rögzítőket. Az felveszi azt is. Általánosan igaz, hogy ami a képernyődön megjelenik - legyen az kép vagy videó - az le is van töltve a gépedre és le is menthető...
7/8 anonim 

válasza:

lefotózom telóval a monitort, na azt mielyik program tudja letiltani :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!