Ha szétszedték az xboxomat attól még lehet live-ozni rajta?
Figyelt kérdés
Szétszedés közben a garancia matricát szétvágták, (vagy nem tudom, de az biztos hogy nincs rá garancia) , nem tudom hogy változtattak-e meg rajta egyáltalán valamit.2010. júl. 17. 22:23
1/4 anonim 

válasza:

Minek szedték szét? Ha kalóz vagy így jártál,mert bannolni fognak.. Az ingyenélők nem live-ozhatnak...
2/4 A kérdező kommentje:
De nincs kicsipelve, csak 3led gyanus volt, ezért szedték szét. de végül kiderült hogy semmi baja :)
2010. júl. 18. 13:42
3/4 anonim 

válasza:

Ha nem flashelték meg akkor nem fognak bannolni. Mi az hogy 3led gyanús??? néha bekapcsolt néha villogott?
Ha meg flashelve van akkor is tudsz eredeti játékokkal játszani online, csak akkor bannolnak ha felmész egy másolttal.
4/4 A kérdező kommentje:
én demók, vodeók... stb. letöltésére gondoltam
2010. júl. 18. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!