Akik ilyen xbox one kontroller akkumulátort használtok, mi a tapasztalatotok vele? Elégedették vagytok? Mennyi idő amíg teljesen feltölt? Valamint pc-ről lehet tölteni?
2019. nov. 4. 10:32
1/4 anonim válasza:
Nekem az akkuk sosem jöttek be, mert általában kis teljesítményűek és ahhoz képest drágák. Tölthető eneloop elemeket használok. Legalább 4 darab kell, kettőt töltesz addig kettőt használsz. Sokkal tovább tartott mindegyik mint az akkupakkok. Elvileg a kontroller is tud tölteni bármilyen akkut vagy elemet usb kábellel, de az elég lassú.
2/4 anonim válasza:
"Nekem az akkuk sosem jöttek be, mert általában kis teljesítményűek és ahhoz képest drágák. Tölthető eneloop elemeket használok."
Ami nem elem, hanem akkumulátor.
3/4 anonim válasza:
Nekem is venom akksim van. Csak dokkoló àllomàsos. Tökéletesen működik. Sokàig bírja.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat.
2019. nov. 6. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!