Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » COD modern Warfare komplett...

COD modern Warfare komplett telepítése Xboxon?

Figyelt kérdés
Xboxra feltelepitettem a cod modern warfare játékot, amit cdn vettem meg. Előfizettem gold livera, illetve game passra is. Ha megnyitom a játékot azt írja hogy 66%ig installáltam, viszont a főmenüben meg, hogy kesz. A jatekban offline módot ír és csak a local multiplayert tudom megnyitni. A local co-po, illetve campaign zárolva van, mert nincs feltelepítve 100%osan elvileg.. Mi lehet a gond? Hogy tudom teljesen feltenni, hogy tudjak local co-poban jatszani? Előre is köszi a segítséget!
2019. okt. 31. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Van a CODnak egy akciója hogy ingyen játszhatunk egy kicsit a játékkal ilyen BETA verzió te gondolom azzal játszassz és igy nem játszhatod ki a kampányt és nem is

multizhatsz! Ha más a probléma és nem ingyenestsel játszassz akkor töröld le a játékot és telepitsd ujra!

2019. okt. 31. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
54%

Game Pass nem kell olyan játékhoz amit külön vettél meg.

Az Xbox.com azt mondja a játék valami 121GB. Mivel ekkora Blu-ray lemezek nincsenek tudtommal játékra ezért szinte biztosnak tartom, hogy a netről is telepít hozzá a gép. Lehet, hogy arra kell várnod. Elméletben a Game&Apps menüben ki kellene, hogy írja hány százalék és, hogy honnan telepít, pl a net a "network". Ilyenkor a netsebességeden múlik meddig tart.

Van egy olyan funkció az Xboxban, hogy Ready to Play vagy valami hasonló ami azt jelentené, hogy a játékot legalább annyira feltelepítette, hogy valamit tudjál benne játszani és addig remélhetőleg a többit is felrakja. De legtöbb esetben a kampányhoz teljesen fel kell telepíteni a játékot.

Local co-op van egyáltalán a játékban?

2019. nov. 2. 10:11
 3/3 Bernadett19891218 válasza:
54%
Szia! Nálam is most ez a probléma, leírnád légy szíves, hogy hogy sikerült megoldani? Köszönöm
2020. márc. 21. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!