Egy éves nagyon drága LG okostévémen miért nem tudom nézni az RTLMOST videoit?
Ezt irja ki, de a készülék frissitése aut-ra van állitva és nem igaz, hogy a verzioja túl régi (WebOS op. rendszer)
Ha Segitségre van szükségem-re kattintotk, előjön a Chrométól a Safariig minden böngésző, bármelyiket frissitem, ugyanez a szöveg jön elő.
Szoktak erre panaszkodni, szerintem el kell engedni...
Az okostévék nem olyan okosak, mint sokan hiszik.
Nem kell kódot se kérni. Megirom, hogy felkerestem az LG gyártót és az alábbi választ kaptam:
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Igazán sajnálom, hogy nem tudja lejátszani a megszokott oldalról a filmeket. Az RTL Most oldala az, ami újabban nem használható, és ekkor írja ki Önnek a TV készülék, hogy frissítse a szoftvert, mert elavult.
Az hogy az RTL Most honlapján nem tölti be a filmeket, és a böngésző frissítését kéri a rendszer, ezzel a problémával kapcsolatban arról tudjuk Önt tájékoztatni, hogy : más tartalmak megnyitásával és lejátszásával nincsen gond a készüléken. Több ehhez hasonló bejelentést kaptunk ez elmúlt napokban. A televízióinkon nem történt változtatás, nincsen semmi lekorlátozva, a tudása a készüléknek változatlan, valószínűleg az RTL Most honlapjánál lehet a probléma. Visszajelzéseink alapján, nem csak televíziók esetében lépett fel ez a hiba. Televízióink böngészője zárt rendszerű, a böngésző frissítésére sajnos nincs lehetőség. Az RTL Most oldala változott meg, más kódolásúvá válhatott.
A TV készülékek böngészői a HTML5-ös tartalmakat tudják megfelelően kezelni, Flash tartalmakat például nem tudnak megjeleníteni, illetve úgynevezett online stream-elésre sem alkalmasak. A zárt jelleg miatt, sajnos nincs lehetőség a böngészők frissítésére, vagy különböző beépülő modulok telepítésére, mint például egy mobil, vagy számítógépes böngésző esetében., éppen azért, hogy pl. vírusokkal ne lehessen megfertőzni a TV-t, és az ne okozhasson működési hibát a működésben.
Amit javasolni tudok Önnek még, az a képernyő tükrözés. A TV készülék alkalmas rá. Ha Önnek a telefonja, vagy a laptopja szintén alkalmas rá, és azon elindul az RTL Most oldala, akkor annak képét át tudja tükrözni a TV-re, és onnan nézni a filmet. Illetve, még egy lehetőség: ha lehetősége van egy HDMI kábellel összekapcsolni a TV-t egy laptoppal, vagy pc-vel, akkor a számítógépen a kijelző beállításánál be lehet állítani a TV-t második monitorként , és így is meg lehet jeleníteni a TV-n a számítógépen megnyitott tartalmakat.
Bízom benne, hogy tudtam Önnek hasznos információt nyújtani. Az RTL Most oldallal kapcsolatos hibát pedig érdemes az RTL-nek jelezni.
Szép napot kívánok.
NO BUMM, EZT MEGKAPTAM!
És legyen itt az RTLMost válasza is:
Kedves Nézőnk!
Az RTL Most nem támogatja az okostévék böngészőjében történő videolejátszást, azonban minden más eszközön elérhetőek kedvenc műsorai. A videók lejátszásához kérjük, látogasson el számítógépén, iOS vagy android táblagépén vagy okostelefonján a [link] oldalra, vagy töltse le az RTL Most applikációt a Google Play áruházból vagy az AppStore-ból.
NO EZEK IS JÓL MEGIRTÁK! Szemét RTL, vajon mi indokolja, hogy nem támogatják az okostv-ket? MIcsoda üzletpolitika!
Köszi, aranyos vagy, nekem BP-en az UPC a szolgáltatóm és ezt a cikket találtam:
Vagyis nincs más hátra, mint megvárni, hogy az UPC is bekapcsolódjon és majd adjon egy kódot. Voltak ismerőseim, akik elmentek az UPC-hez és ott fogalmuk se volt a kódadásról (ezért irtam a gyártó LG-nek és az RTLMOstnak is), vagyis nem kaptak kódot. Mert ugye még nem kapcsolódtak be. Baj lehet az is, hogy az UPC mostanában fuzionál a Vodafonnal és nem v.szinű ez most a legfontosabb feladatuk.
Még vmi, mi ez a tükrözés? Tükrözésről sok más az eszembe jut, de a tv-telefon tükrözése nem. Erre is rákerestem és erről is van kérdés, igaz, válasz nincs.
(sokaknak kellene gyakorolniuk ezt a mozzanatot, rengeteg felesleges kérdés megszűnne és egy csomó időt nyernének a kérdésre való várakozás miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!