Minőségileg milyenek a ma gyártott Thomson televíziók?
Nemrég ment tönkre a 17 éves 70cm-s dobozos Thomson televízióm.
Arra gondoltam hogy mivel én ezzel minőségileg abszolút megvoltak elégedve maradnék ennél a gyártónál,persze lapos tévét vennék belőle.
A mostani lapos Thomson tv-kel konkrét tapasztalatom nincs, de úgy tudom, hogy most az LG-k és a Samsungok nagyon jók. (Sajnos én JVC-t vettem, de ennek már csak a neve JVC, a minőség messze elmarad a régi minőségtől.) Érdemes a neten olyan fórumokat olvasgatni, amelyek ilyen témával foglalkoznak. Ha személyesen elmegy az ember valamelyik üzletbe, és ott nézi meg a kiszemelt tv készüléket, akkor sem biztos, hogy jól fog választani, mert az üzletekben más jelet kapnak a készülékek, és úgynevezett "bolti üzemmódra" vannak állítva. Az enyémen is van ilyen üzemmód. Ebben az üzemmódban sokkal szebb képet ad a készülék, mint egyébként. Ha webaruházban rendel az ember, akkor 14 napig indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Talán még ez a legjobb megoldás.
Egyébként nekem is Thomson púpos tv-m volt, de már kezdett rosszalkodni, ezért lecseréltem. Egy ökölszabály van, amihez talán tudja az ember tartani magát, az pedig az, hogy a drágább készülék talán jobb. Több elektronikát, képjavító áramköröket stb. raknak bele egy drágább készülékbe, mint egy olcsóbba.
Helyes választást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!