Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez a szintetizátor jó lenne...

Ridamov kérdése:

Ez a szintetizátor jó lenne nekem? A hangszerdiszkont.hu-val milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

Az van, hogy most veszek először hangszert, és kéne egy kis megerősítés a zongora minősége felől, illetve hogy megfelel-e a célnak.

Adatok:

Casio CTK-2500

61 normál méretű billentyű, Piano Style billentés érzékeny billentyűzet

Maximum 48 hang polifónia

400 hangszín

150 ritmus

12 Effekt

Akkord-lefogás funkció

Metronóm

Tanító funkciók

Audió bemenet CD, MP3 lejátszóhoz

Fejhallgató bemenet

Metronóm

2 x 2 W hangszóró

Tápellátás: 6 db AA elem, AC adapter (az adapter nem tartozék)

Méret: 946 x 307 x 92 mm

Súly: 3,3 kg

45.000Ft

Ne próbáljatok meg lebeszélni a drága cuccról, mert csak most kezdem (igazából játszogattam már és akarom is csinálni) hanem arra lennén kíváncsi, hogy ez reális ár-e érte.

A részletkérdés pedig az, hogy rendelt-e már valaki hangszerdiszkont.hu-ról és hogy jó állapotban, időben érkezett-e a termék, stb.

2019. okt. 21. 22:54
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Innen még nem rendeltem, de a Muzikerről igen, ugyanennyibe kerül, nekem nem volt gondom velük.
2019. okt. 22. 07:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan, hogy nem leütés-érzékeny? Tehát egy hangerő, akármilyen erősséggel ütöd. Játékért sok 45.
2019. okt. 26. 06:51
 3/4 A kérdező kommentje:
A leütésérzékeny, és a billenésérzékeny nem ugyanaz? Világosítsatok fel! Ha tudjátok akkor a kettő működése közti eltérések is érdekelnének
2019. nov. 3. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hol nézed, de mindenhol máshol velocity sensitivity nélkülinek írják. Pl. összehasonlító tesztekben is.
2019. nov. 3. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!