Rendelt már valaki a Digiexperttől és ha igen mik a tapasztalatai?
Külföldi céggel szemben a fogyasztóvédelem nem tud eljárni.
Keress hazait.
"A honlap alapján jónak látszik"
Nekem is van jó honlapom, mégis, ha tőlem rendelnél valamit, csak integethetnél a pénzednek.
Tudom régi a kérdés de én nekem most lett tapasztalatom ezzel a webáruházzal, hátha segít még valakinek...
Kerüljétek őket! Felháborít hogy megbízható boltként szerepel az árukeresőn!
Másfél hónapja rendeltem tőlük elektronikai terméket ami hibásan érkezett, azonnal visszaküldtem hogy cserét kérjek. Cserét nem kaptam, csak javítást (nem is értem mire fel???)
Másfél hónapja várok a javításra!!! Folyamatosan csak a türelmet kérik mert a terméket külföldi szervízbe küldték stb. Nekem ehhez mi közöm? 30 napos javítást ígértek, de másfél hónap alatt semmi.
A pozitív értékeléseiknek a fele kamuprofilos! A negatív értékelések pedig nagyban szólnak arról amit most én is tapasztaltam (hibás termékek, majd utána hónapokig megy a javítás). Nekem azóta sem oldódott meg, gondolkozom hogy jelentem őket a fogyasztóvédelemnél.
CSALÓK!VIGYÁZZATOK!
Jól írják előttem, hogy felvan értékelve kamuprofilokkal az árukeresőn.
Valószínűleg nem is eredeti termékeket adnak, nekem kettőből két terméket is hibásan küldtek, 2 hónapja könyörgök a pénzemért amit nem hajlandóak visszaadni!!!!!
Én jelentem őket az árukereső oldalnak is meg a fogyasztóvédelemnél is.
És megbízható boltnak vannak értékelve. VICC!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!