TV-hez tudom párosítani a JBL hangszórómat Bluetooth-os kapcsolaton keresztül?
Nemrég a TV-t felszereltem a falra, a kábeleket kábelcsatornán keresztül vezettem el, hogy ne lógjanak össze-vissza. Ezelőtt a TV-t egy JBL hangszóróval használtam, mert így sokkal jobb volt a hangzás, mint a TV eredeti hangszórójával. Noha az sem teljesen rossz, de JBL-lel sokkal több volt a mély, a térhatás stb. Ezután is így szeretném használni, azonban már lehetőleg nem jack kábellel, hanem anélkül. A kérdésem az volna, hogy egy USB-s Bluetooth adapterrel ez megoldható-e? Ha nem, akkor marad a jack kábeles megoldás, elvezetem azt is lent, csak akkor a hangszóró a polc eldugott részére kerül majd, viszont így kevésbé lesz mobilis.
A másik ötlet, hogy mivel a PC-vel össze van kötve a TV HDMI-n keresztül, így azt is meg tudom oldani, hogy PC adja a hangot Bluetooth kapcsolaton keresztül a JBL hangszórónak, ám ezzel akkor a PC-nek mindig mennie kell, illetve csak annak a lejátszóját tudom használni, nem pedig a TV-ét, amit a távkapcsolóval is tudnék működtetni.
A TV jelenleg egy Samsung UE32H5000, de ez hamarosan cserélve lesz egy nagyobb, 4K-s modellre.
Világos, én is erre tippeltem. Köszönöm a választ! És igen, olyan TV lesz akkor, ami eleve támogatja. :)
Addig meg végül is a kábeles megoldás is jó, csak akkor maximum egy külön jack dugós kábelt veszek még, hogy amit a TV és a hangszóró összekötésére használok, azt ne kelljen mindig kivenni, ha esetleg vinném magammal a hangszóró miatt. Bár, telefonról, laptopról megy Bluetooth kapcsolattal a hangcucc, szóval nagy szükség nincs a kábelre utazáskor, de azért az ember biztosra megy. És akkor a jelenlegit elrejthetem a kábelcsatornában, nem fogom kihúzigálni, elég csak magát a JBL-t levenni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!