Psp 3004 vagy Psp Go?

Figyelt kérdés
Üdv. Psp vásárlás előtt állok és hezitálok hogy melyiket vegyem meg. Úgy tudom nagy különbség nincs csak a kinézet, hogy, a Go támogatja a MS micro Memóriakártyát és a bluetuth ill, nincs benne UMD lemez meghajtó. De azokat nem lehet írni csak eredetibe kapni nem? Flashelni meg gondolom lehet a Go-t.
2010. júl. 16. 16:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Kimaradt: a Go-ba beépitett 16Gb hely.
2010. júl. 16. 16:47
 2/6 anonim válasza:
szerintem inkább 1000 vagy 2000, ha akarsz memódiakártyáról játszani
2010. júl. 16. 17:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért Go-ba nemtudnék?
2010. júl. 16. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
nem mert még nem nagyon törték fel vagy esetleg ha pénzért letöltesz játékot psstoreról!
2010. júl. 16. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért kéne másolni a játékot? Nem bírod megvenni? Akkor ne vegyél konzolt... Ezért nincs sok jó játék PSP-re!
2010. júl. 17. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:

09:55

azért ez nem ennyire igaz!

ha senki se Warezolna mindenki meglátná pénzerezési lehetőséget a videó játék készítésben és mindenféle gyenge minőségű összecsapott játékot csinálni mindenféle gépre hogy gyorsan könnyen sok pénzhez jussanak!(bár most is van ilyen de szerintem akkor sokkal több lenne)

2010. júl. 17. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!