Mi a véleményetek róla? WayteQ P45 MP3/MP5
Figyelt kérdés
Új mp3/mp5 lejátszót szeretnék venni. Kb 15-20 köröl szánok rá. EZ pont bele fér, és tetszik, hogy bővíthető, mikro-sd-vel, és még érintőképernyős is, szóval nem valami régi gagyi. Valakinek valami tapasztalat? Vagy, ki venné meg? Esetleg ellenvélemény?2010. júl. 16. 14:16
1/3 anonim válasza:
Nekem egy P41-esem van/volt, csak sajnos baleset érte és betört a képernyője, és most én is egy P45-öset szeretnék venni. Több, mint 1 éve használtam szinte minden nap: tökéletesen teljesített, nagyon meg vagyok vele elégedve. Az aksija is simán kibír 7 órát biztosan egyhuzamban. Tényleg semmilyen gond nem volt vele. Még a füllhalgatójával sem! :D Én ajánlom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Már megrendeltem, hétfőn jön a GLS futár!
Majd megírom milyen!
Amúgy köszi a választ!
2010. júl. 31. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!