Pc merevlemez összekötése UHD tv-vel?
Hálózati lejátszással esetleg.
Egyébként irreális dolgokat beszélsz.
Eleve a HDD menjen, USB-n kommunikáljon, de az alaplap álljon le, ez vicc, több szóra nem is méltatom.
USB-nél pedig látni kellene, hogy mindig van egy device és egy host, azaz egy eszköz és egy fogadó port.
A PC-n és a TV-n fogadó portok vannak.
A pendrive, billentyűzet stb. ezek pedig eszközök.
Ehhez képest te kitaláltad azt a bolond ötletet, hogy két fogadó portot akarsz összekötni, amire egyébként léteznek is eszközök, de az egy aktív elektronikus átalakító, nem szimplán kábel.
Én sem értem, minek ez a fellengzős duma.
A wifis dologhoz annyit hozzátennék, hogy mivel ez csak helyi hálózaton belül lenne, ezért még internet sem kell hozzá. Ha biztos vagy benne, hogy emiatt szaggat a dolog, akkor próbálj meg jobb wifi kapcsolatot kiépíteni a két eszköz között (pc és tv). Egyébként biztos vagy benne, hogy nem a vinyó túl lassú valamiért? Ha gépre dugod a külső hdd-t és arról játszod le a filmet, akkor sem megy rendesen?
# 9
Tévedés, nem vagyok informatikus egyáltalán, ha arra céloztál.
Viszont annyira hülye sem vagyok, hogy két host USB-portot akarjak összekötni.
Vagy pláne USB-n látni a HDD-t, kikapcsolt gép mellett.
Még ekkora baromságokat összehordani egy kérdésben, hihetetlen...
Persze jól sejtettem, utána csak előtört a kultúra is, ahogy az már szokott lenni, ezen a szinten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!