Netflixhez tp-link wifi roueter + 15 mb/s (telekom) internet, meg az ő nem tudom milyen routerük kielégítő?

Figyelt kérdés

HD tévém nincs, de nem szeretnék szaggató, széteső képet.

LG HD Ready tévém van. Nem tudom, van-e jelentősége, de az LG K50 720*1520-es telómon teljesen jól megy. Más technológia, meg nagyobb felbontás. Gondolom nincs jelentősége.

2019. okt. 9. 15:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és Xiaomi Mi Box S 4K Android smart set top box
2019. okt. 9. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

A TP linknek nagyon sok routere van, ennyiből nem lehet véleményezni.

Elméletileg egy olyan router is jó amelyen csak 100Mbites portok vannak, de azért ne alsó kategóriás routert használj.

15milibájt hát az tényleg kevés :-)

15Megabájt/s is gyenge sajnos efféle média tartalmak használatához.

Még ha az összefüggő lefelé adatforgalom elég is lenne, de a legkisebb csomagoknál a ping idő sem szokott kimagaslóan jó lenni, másrészt mivel ez Telekomos ADSL net, a feltöltés is harmatgyenge, a kérések sem fognak igazán jól siklani.

Annyit tudok mondani hogy egy egyhónapos próbát tegyél. Nem tudom a Netflixnél van-e, a HBO-Go nál van ilyen, aztán majd meglátod milyen.

Amennyiben lehetséges kérj nagyobb csomagot, vagy másmilyen szolgáltatást, például kábeltévés netet, mert más típusú szolgáltatásoknál sokkal magasabbak a sávszélességek, jobb a fel-le arány.

2019. okt. 9. 15:54
 3/7 A kérdező kommentje:
De buta vagyok! 150 MBit/s, garantált 60 a letöltési sebbesség. Feltöltés 50, garantált 25
2019. okt. 9. 15:59
 4/7 A kérdező kommentje:
TP-Link TL-WR841N Router Wi-Fi sebesség 300 Mbit/s a leírás szerint
2019. okt. 9. 16:01
 5/7 A kérdező kommentje:
D-Link 360R T1 a router, azt hiszem
2019. okt. 9. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez így már teljesen jó a Netflixhez!
2019. okt. 9. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Időnként kikiicsiit iiilyeeeenn aa hhang, meg a kép is szggatt, de aztán sokáig semmi gond.

3 nap használat alatt egyszer fagyott.

Azt gyanítom, hogy a telefon is ugyanahhoz a szolgáltatáshoz kapcsolódik a wi-fin, és amikor az "molyol" valamit, akkor van ez. De ha letiltom rajta a wi-fit, bluetooth-t, akkor is.

Maradok így, ha nagyon zavaró, akkor változtzatok az internetet előfizetésen. Egy ezres a különbség.

2019. okt. 12. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!