A gépem kikészült a melegtől. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Akkor kezdődött az egész, mint amikor ez a nagy meleg is. A monitor néha ki-be kapcsolódik, a net leáll, pixeles a képernyő, lefagy a zene, amit éppen hallgatok, stb., de ahogy egy kicsit hűvösebb lesz, minden rendben van. Van ötletetek, hogy mit csináljak a géppel, hogy bármikor tudjam használni? Egyszer már volt gond azzal, hogy nem volt elég nagy a ventillátor, ki lett cserélve, szóval elméletileg azzal minden oké. Az is biztos, hogy nem poros belülről, mert rendszeresen ki szoktuk tisztítani.2010. júl. 15. 21:37
2/5 anonim válasza:
Nekem ugyanez a gondom (volt és van is.) Főleg akkor jött elő,amikor anno Cod 4-el meg Crysis-sal toltam nem ritkán órákig..és mind tudjuk,mekkora gépigénye van ezeknek a gémeknek. Mondjuk nekem HD4850-es karim van,ami alapból is hajlamos a túlmelegedésre,és alapból nem csinálja,csak ha játszom.
De röviden, a megoldás: kapd le a géped házának az oldalát,aztán adj neki egy szobai ventilátorral. Nálam 100%-osan bevált.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a tippet :)
2010. júl. 15. 21:43
4/5 anonim válasza:
Szedd le oldalát és úgy használt. Esetleg egy ventilátort is fordíts felé!
5/5 anonim válasza:
Gondolom passzív hűtéses a VGA-d :) Amúgy a HD4850 nem hajlamos a túlmelegedésre, ha normális hűtővel veszed. Én úgy vettem és gond nélkül gta 4-ezek, crysis-ozok, cod4-ezek ebben a nagy melegben is, és ígyis olyan halk, hogy alig lehet hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!