Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnék drónt venni, tanács?

Szeretnék drónt venni, tanács?

Figyelt kérdés

Szeretnék drónt venni, először 30-40 ezernél nem akarok többet rákölteni.

Nem értek hozzá, távirányítós repülőhöz csak valamennyire de a régi fajtához, azt is utoljára vagy 10-15 éve mert csak ilyen kapott alig működők voltak.

Most ezekből a drónokból milyet ajánlotok, van hozzá távirányító a készlethez vagy telefonodnak pont jónak kell lenni hozzá?

2019. szept. 30. 16:32
 1/5 A kérdező kommentje:
*Be lehessen szerezni boltba, netről nem akarok venni, mert ott nem tudom nyaggatni az eladót aki valószínű annyira se ért hozzá mint én, én is eladó vagyok, csak nem szakmába dolgozok..
2019. szept. 30. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Kiló alatt nem vennék drónt, semmi értelme.
2019. szept. 30. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi célból?
2019. szept. 30. 16:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Mikor a hegyen ordibálnak én meg relaxálnék a dögöljmeges emberekre ráhozni a frászt, meg nézni nem e engedik el a kutyát mert műtött lábbal nehezebb fára mászni.
2019. szept. 30. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
wtf
2019. szept. 30. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!