Hogyan kell a HDD-t elsődlegesnek beállítani az SSD mellett? Bármit amit letöltök az SSD-re pakolja, mivel ott van a windows, és így hamar betelík.
Figyelt kérdés
2019. szept. 29. 09:47
1/6 szántóvető válasza:
ne a boot sorrendet változtasd meg hanem a letöltés helyét.chrome alatt beállításokban/spec. beállításokban tudod megtenni.
2/6 anonim válasza:
Nem jó fogalmat használsz (elsődleges), de hagyjuk ezt a részét!
Ha böngészőről beszélsz, akkor annak beállításai között.
De még azt sem tudjuk, hogy milyen program, milyen böngésző.
3/6 anonim válasza:
Megnyitod a fájlkezelőt.
Megkeresed a 'Letöltések' mappát.
Jobb klikk rá, a felugró menüben kattints a 'Tulajdonságok'-ra. A 'Cél:' rublikában szereplő helyre menti a letöltött cuccod. Írd át amire akarod, oda fogja menteni.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen ezeket megcsináltam ahol tudtam chrome, steam stb de ahonnan nagyobb játékokat töltök le pl bethesda ott nem tudom hol van erre lehetőség
2019. szept. 29. 10:08
6/6 anonim válasza:
"Igen ezeket megcsináltam ahol tudtam"
Igen, ezt elfelejtetted megemlíteni a kérdésben, hogy mások ne fáradjanak feleslegesen, köszi!
Persze értem én, hogy neked nem drága más fáradsága, mi (válaszolók) pedig amúgy is megszoktuk már ezt a hozzáállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!