Huawei Freebuds bluetooth fülhallgató?
Med*a M@rkt oldalán láttam, hogy megjelent nálunk is a Huawei vezetéknélküli fülese, ráadásul agyba dugós gumipárnával, ami nálam mindenképp kell, mert a sima típusok nem maradnak a fülemben.
Eddig sosem gondolkoztam rajta, de most elszakadt az átalakító, amivel eddig vezetékes fülest használtam, és rájöttem, hogy tököm tele van már az örökös zsinór bogozgatással.
A Freebuds ára 30 ezer forint, nagyjából reálisnak tartom, a tesztek is, amiket olvastam, de van pár kételyem.
3 órát bír töltés nélkül + 6-7-et a tokkal. Mennyire zavaró örökké töltögetni? Átlagosan egy nap max 3-4 órát használnám, szóval ha este töltőre rakom ennek nem kellene gondnak lennie.
Aggódom azon is, hogy elhagyom, vagy csak kiesik a fülemből és valaki rálép a tömegközlekedésen, ez mennyire reális félelem?
Ha menet közben lemerül/szétkapcsol ugye megáll a zene és nem szól tovább a telefonból? 😅
Utolsó pedig a hangzás. Azt írják kevésbé jó, mint a vezetékeseké. Sok fülhallgatóm volt már, a legdrágább talán 5000 ft. Jelenleg egy 1600 forintos Hama-t használok és tökéletesen megfelel, nincs valami érzékeny fülem. Azt a szintet a 30 ezres Freebuds is hozni fogja?
Egyéb tapasztalatok? Vélemények?
Sziasztok!
A mikrofonja milyen?
Nekem fontos lenne, hogy jól halljanak amikor utcán vagyok akkor is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!