Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha beleesett a fejhallgató a...

Ha beleesett a fejhallgató a kakiba, akkor azzal mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Nem troll kérdés. Komoly válaszokat várok!

Megmosni nyilván nem tudom, alkoholos fertötlenítővel törölgettem le kívülről. De ettől még vannak rések ahonnan nem tudom kiszedni és pl a hangszóró részével nem tudom mit kezdjek.

Jelenleg szól még, ezt nagy hangerőn kipróbáltam. Ha csak lehet nem szeretném kidobni, mert most nincs pénzem újat venni.

Szerintetek a hangszóró részét ilyen esetben számtek boltban kitakarítják pénzért?

Vagy van valami módja, hogy közben ne menjen tönkre?

Légyszi ti se trollkodjatok, így is elég nagy szívás :(

2019. szept. 26. 13:27
 1/5 anonim válasza:
100%
abból a pénzből már veszel egy másikat.....
2019. szept. 26. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Először száricsd meg hajszáritóval semmiképp se mosd le..utánna Tedd a füledbe és hallgasd maxx hangerőn.
2019. szept. 26. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
17%

Dobd ki. Nincs olyan módszer, amivel maradéktalanul ki tudod takarítani ÉS a hangminősége is megmarad. Be lehet persze áztatni mindenféle alkoholos löttybe, de félő hogy ez megtámadja pl. a membrán anyagát, vagy a tekercselőhuzal szigetelését.

Egy valamirevaló szakember óránként 4-5000 forintra tartja magát, számold ki, megérné-e foglalkozni vele, másrészt senki sem nyúl szívesen szartól bűzlő cucchoz.

Úgyis beleette magát annyira a szag mindenhova, hogy nem fogod tudni nyom nélkül eltüntetni.

Tehát: dobd ki.

2019. szept. 26. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
24%
Szard le már az egészet ...
2019. szept. 26. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz nem trollkodni, ugyanis egy normális ember számára nem kérdés, hogy egy ilyen eszközzel ugyan mit is lehet kezdeni... Ha nagy szívás, max. éjszaka dobod ki, de úgy gondolom nagyon más épeszű lehetőség nem jöhet szóba.

Atyaég..

2019. szept. 26. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!