Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS2 játékot szeretnék kiírni,...

PS2 játékot szeretnék kiírni, milyen dvd-t ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Softmodos ps2slimem van. TDK-ra írtam ki és nagyon lassan tölt játék közben (pl. egy adott pályát vagy akármikor, amikor tölt vmit). Azt mondták, valószínűleg a PS-em "nem szereti" ezt a dvd-t. Mit ajánlanátok?
2010. júl. 15. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor az én PS-em viszont szeretheti, mert én TDK-t használok és sokkal jobban betölt/bejön a játék!

Nem lehet, hogy a játék a rossz?

Amúgy: Sony és TDK DVD-ket tudom javasolni!

Én meg vagyok elégedve velük! ;)

2010. júl. 15. 13:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem, mert már két játékot is letöltöttem :) Max a Ps2m lehet rossz, de azt meg kétlem :)

Sw: Force unleashedet és a Fifa10et töltöttem le. Az elsőnél még csakcsak elviselem, de pl. fifanal gólt rúgok és kb. 5perc míg jön a gólöröm :D szóval jah... :D

2010. júl. 15. 13:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, Sonyval tökéletesen működik! :D
2010. júl. 15. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
én verbatim használok mert mindenhol azt olvastam hogy azt "szereti" a ps2
2010. júl. 15. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Szívesen! ;)

Verbantint még nem próbáltam, de arról is jókat hallottam!

2010. júl. 15. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!