Érintőképernyős laptop vagy Billentyűzetes tablet egyetemi jegyzeteléshez?
Figyelt kérdés
Melyik lenne a költséghatékonyabb / jobb megoldás? Melyik márkát, típust ajánljátok?2019. szept. 20. 21:02
2/18 A kérdező kommentje:
de kedves.... és maradi
2019. szept. 20. 21:11
3/18 anonim válasza:
Adom az első szavait, nekem sokkal jobban megmaradt az anyag ha leirtam kézzel. De ha mi denáron kell valami cucc hozzá nem lenne jó egy hagyományos laptop, feltétlenül kell az érintő panel?
4/18 A kérdező kommentje:
látom rosszul tettem fel a kérdést :( Igazából az internetről letöltött pdf-ekre szeretnék jegyzetelni, és mivel én is inkább írok, mint gépelek, ezért gondoltam az érintőképernyős-tollas megoldásra...
2019. szept. 20. 21:41
5/18 anonim válasza:
Akkor talán tábla gép vagy valami hasonló
6/18 anonim 

válasza:

"de kedves.... és maradi"
Megfelelő eszköz a célra mitől maradi?
7/18 A kérdező kommentje:
1. Nem válasz a kérdésre
2. Nem megfelelő eszköz a célra
2019. szept. 20. 21:53
8/18 anonim 

válasza:

(Nekem nem jött be az elektronikus megoldás, próbáltam. Papír, toll, szövegkiemelő jobb sajnos, pedig gyűlölöm, hogy nem lehet szerkeszteni utólag, szarul jön ki a lapszéle, stbstb... ezekbellenére is jobb a hagyományos 😕 )
9/18 A kérdező kommentje:
Lehet, de az is lehet, hogy egy fokkal modernebb helyen (, ahol mindenféle dolog az interneten van,) már előny, ha van valamilyen elektronikus eszközöd is... (a laptopom túl nagy, ezért keresek egy kisebb, könnyebb megoldást)
2019. szept. 20. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!