Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van olyan 4k tv amiben olyan...

Van olyan 4k tv amiben olyan jó a képjavító technológia hogy sima sd film is élvezhető rajta?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani ilyen tv ket?

2019. szept. 17. 05:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem lg sj850v van. A gagyiból is csinál olyan képet, mint a sima tv adás.
2019. szept. 17. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, de engem is érdekelne erre a válasz, és a fordítottjára is.

FULL HD tévén a 4k film megjelenéthető e, illetve mivel lehet lejátszani?

2019. szept. 17. 18:23
 3/4 duvall ***** válasza:
Nem igazán van, illetve próbálkozások vannak, de nem lesz drámai javulás Az elv az, hogy az egymás melletti képpontok információit ismétlik meg az egymás mellettiekben, azaz több egymás melletti pontban jelenik meg ugyanaz az információ. Könnyen belátható, hogy ettől nem lesz több alapinformáció, azaz nem lesz részletgazdagabb a kép, csupán több lesz a működő pixel
2019. szept. 19. 16:09
 4/4 Morzsi007 ***** válasza:

Én Apple tv4K-t használok, mivel az asztali gépem nem játsza hibátlanul a 4K-s filmeket. Lehet PC-n, ami képes kezelni szépen a 4K-t vagy médialejátszón. fullHd orojektorom van, amin egy kicsit élesebb a 4K-s film a FullHD-hez képest, ez a magasabb bitráta miatt lehet, hiába ugyanannyi pixelt jelenít meg. Az apple TV 4K hibátlanúl, akár a 90GB-os filmet is akadásmentesen játsza, ez nekem olcsóbb volt, mint egy új pc konfigot összerakni, ami viszi a 4K-t és ezen felül kevest fogyaszt, nincs hangja kisebb helyet foglal és azonnal bekapcsol. Van még sok ilyen fajta médialejátszó

2019. szept. 26. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!