Szerintetek milyen ez a fényképezőgép?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 14. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egy csúcskategóriás kompakt elég olcsó az ára. Ennél már csak a tükrös DSLR gépek tudnak többet.
2010. júl. 14. 21:44
 2/7 anonim válasza:

Jónak tűnik.

Nekem fuji 5600 van, de most elgondolkodtam egy cserén. :D

2010. júl. 14. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez egy hihetetlen jó bridge. Nekem is ebből a szériából van, csak akkor ez a típus még nem volt. Ennél csak a tükörreflexesek jobbak. Mire akarod használni? Úgy értem hobbi? Vagy csak hogy legyen a háznál gép ?Vagy komolyabban érdekelne a fotózás.
2010. júl. 14. 21:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Inkább hobbira, annyira nem értek hozzájuk és azért kérdezem...

Van már fényképezőgépem, de ugye az a közelében sincs ennek. Elég sokat fényképezek és az elemek igencsak tönkrementek. Úgyhogy nem tudom hogy az akku, hogy bírná. Az akkuval működők jobbak?

2010. júl. 14. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom ennek a gépnek az akkuja mennyire bírja, nekem egy tükörreflexes Nikonom van, elég sokat fotózok, egy feltöltés alatt kb 1000-ret, és egy feltöltéssel kb 3-4 hetet kibír. 1 hetes nyaralást is kibírt, pedig akkor szinte mindig be volt kapcsolva. Gondolom ennek sem lehet sokkal rosszabb az aksija, de ha úgy érzed vegyél hozzá egy pót akkut, azzal nem jérhatsz rosszul.
2010. júl. 15. 01:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Kb 3 hetet fog kibírni aktív fotózás mellett. De egy pótakku nem árthat. Mikor én vettem, akkor választhattam olyan csomagot, hogy gép + ajándék táska+ ajándék pótakku.
2010. júl. 15. 11:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2010. júl. 15. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!