Szintetizátorba hogy kell bedugni a kábelt?

Figyelt kérdés
A pozitív töltésűt kell a negatívba vagy fordítva?

2019. szept. 14. 13:30
 1/8 Szirty ***** válasza:
56%
Milyen kábelt, milyen szintetizátor milyen csatlakozójába milyen célból?
2019. szept. 14. 13:35
 2/8 A kérdező kommentje:
A kàbelt sajnos nem tudom,a szintetizátor concertmate 1000 és egy sima adapter(5.5x2.5 mm) csatlakozót kéne a kábelbe dugni,és utána azt a szintetizátorba.
2019. szept. 14. 17:24
 3/8 Szirty ***** válasza:
56%
aha
2019. szept. 14. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

16 százalékos ilyeneket úgysem ért.

Amivel persze nem is lenne gond (nem lehet mindenki okos és tapasztalt) ha nem trollkodott volna már annyit, alaptalanul, méltatlanul, lekezelően, nagyképűen szemétkedve másokkal.

Igen, van olyan univerzális tápegység, amihez megfordítható villás adapterek tartoznak, amitől a polaritás fordul (nem töltésnek mondjuk!)

Hogy milyen polaritás szükséges, azt viszont te látod elvileg a szintetizátoron, már ha jelölték.

Általában a belső tű a pozitív, de ezzel találomra nem jó szórakozni.

2019. szept. 14. 19:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Sikerült már azóta,csak simán egymásra illesztettem utána a szintetizátorba és működik!
2019. szept. 14. 23:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért!!
2019. szept. 14. 23:13
 7/8 Szirty ***** válasza:
56%

Köszönjük a jellemzést amit önmagadról adtál, stimmel. De már tudtuk ezelőtt is.

Nem említette hogy a tápkábelt dugdossa, azért kérdeztem "méltatlanul, lekezelően, nagyképűen szemétkedve" mit is akar... :)

De egyértelmű, hogy "majd onnét villany bekapcsol, hirtelen smrigli erősen, különben nem jön a villany se át, se hosszu, se tyü".

2019. szept. 15. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:

# 7

Tökmindegy, a tények magukért beszélnek: magasabb szintű intelligencia megértette, 16 % intelligenciával ez nyilván nem megy.

Ismétlem, nem ez a gond, nem lehet mindenki értelmiségi.

Gond, hogy ugyanezt csináltad eddig is: olyasmik miatt trollkodtál többször is, ami csupán az értetlenségedből fakad.

Emiatt fárasztasz másokat, mint valami hülyegyerek.

De már hányszor beégtél, hasonló eseteket időnként jeleztem is, hogy vedd észre magad!

2019. szept. 15. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!