Ilyet kérhetek a Telekom szerelőktől?
Holnap jönnek a műholdast bekötni. A tv készülékem még az asztalon van de én egyedül vagyok nő és nem merek nekiállni.
Kifúrják a helyét ha megkérem őket?
Így sem egyértelmű, legfeljebb sejteni lehet, hogy kábelnek akarsz lyukat fúratni.
A falba, nem a falra.
TV falra szereléséhez tartó is kell és 4 lyuk.
A kábel részére viszont fúrnak lyukat, mivel az a kábelszerelés velejárója.
A trágár beszólással ne törődj, jelentettem a moderációnak.
Ez olyan lenne, mintha a villamosvezetőt kérnéd meg, hogy kanyarodjon be egy sarokkal hamarabb, mert te arra laksz. :)
Megkérdezheted, hátha mákod van. Én olyannal jártam így, hogy családi házban lakom, dugulás elhárítást kértem a közmű szolgáltatótól, időnként volt némi dugulás. Kijöttek a nagy kocsival, tisztítottak, de mutatták, hogy az aknában a csövek csatlakozása nem jó, hajlamos az elakadásra. Kérdeztem tudnak-e valakit aki ilyennel foglalkozik, mert én nem.
Azt mondták, megoldják műszak után.
Jött is a kocsi, felbontották, lebetonozák, megcsináltak mindent, mindezt télen, éppen hó nem volt, de fagypont alatti hidegben. Ők hozták a gyorsan kötő fagyálló zsákos betont, elvitték a sittet. Kb. 45 perc volt az egész. 5, azaz öt ezret kértek. Adtam egy tizest, szabadkoztak, mondtam hogy egy vállalkozó 5 ezerért még csak köszönt volna, nemhogy megcsinálja, és én köszönöm a munkájukat, becsületesen dolgoztak, jól meg lett csinálva, egy plusz csődarabot építettek be. A mai napig jól működik.
Szóval kérdezz rá, max. azt mondja hogy bocsi, de nem.
Ha miskolci esetleg miskolc környéki vagy, megoldom, írj privátba.
Nem. Általában hivatalosan is le van fektetve minden ilyen szerelőnél hogy semmi ilyen "maszekot" ami nem közvetlenül az ö munkaköréhez történő dolog, nem csinálhat se pénzért se plusz pénzért se jófejségből.
Ha neked ilyen problémád van, akkor hívj valami ezermestert.
Szerintem kár erőlködni a válaszolóknak, amíg azt sem tudjátok pontosan, miről van szó.
Komolyan gondolják egyesek, hogy a bekábelezés nem tartozik a kábelezés munkakörébe?
Például jön le a kábel a tányértól és a szerelő felszólítja a tulajdonost, hogy fúrjál neki lyukat vaze, mert én ugyan a kezem meg nem mozdítom!
Gondolkozzatok!
Tehát akkor a TV-t akartad a falra felfúratni, csak bedobtad a cseles trükköt és 3 lyukról beszéltél, nehogy kitaláljuk?
Ügyes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!