Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Régi képcsöves tévével hogy...

Régi képcsöves tévével hogy kössem össze a digiboxot, ha a tv-n nincs HDMI-bemenet?

Figyelt kérdés
Most kellett megújítani a digiboxot. A tévén csak százlábú scart bemenet van. A korábbi digiboxon is százlábú bemenet volt és kábel. Ezen a mostanin viszont csak HDMI van, a tévén viszont csak százlábú scart bemenet. Meg lehet oldani valahogy? Keresgéltem neten, de nem igazán találtam ilyen átalakítót.
2019. szept. 4. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
A Diginél van (még) analóg adás. Húzd ki az antennakábelt a boxból, dugd be a tévébe, indíts el egy hangolást és már nézheted is.
2019. szept. 4. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:
1: Azt nem írtam, hogy külföldön élek. Itt tutdtommal már nincs ilyen. De már megoldódott a dolog. Fel lett hívva a társaság, kiküldenek egy HDMI-scart átalakítót.
2019. szept. 4. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Nem lett volna egyszerűbb venni egy LCD tv-t HDMI-vel...
2019. szept. 6. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
3: Mert azt csak úgy bármikor megengedheti magának az ember ugyebár. És amúgy meg albérlet, szobát bérlek, a tévé a tulajdonosé.
2019. szept. 6. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!