Szerintetek eredetiek vagy másolatok ezek a hangszórók (jbl)?
2019. aug. 31. 10:12
2/7 A kérdező kommentje:
Melyikre igen?
2019. aug. 31. 10:53
3/7 anonim válasza:
Nekem eredeti jbl go van. Tobb mint 1 eves, konyhaban hasznalom fozeskor semmi baja nincs. Pedig rengeteget hasznalom, kapja is a meleget, a parat stb.
Most fogom lecserelni nagyobb jblre hogy a szomszed is megismerje a kedvenc szamaimat :d
4/7 anonim válasza:
Ha eredeti kell,akkor ne a jófogiról vedd !
Sok a seftelő..
5/7 anonim válasza:
Szia, szerintem az első tuti replika, mert a passzív radiátora nem tűnik ugyanolyannak mint egy eredetin, meg az alsó töltöttséget jelző pötty nagyon világít szerintem, ez is a replikára jellemző.Legjobb amit tudsz tenni, hogy kipróbálod személyesen, akkor hallod hangzásba, hogy eredeti-e, de én se ajánlom használtam venni, ki tudja, hogy volt használva/mennyit volt használva stb.
6/7 anonim válasza:
Az első biztos, szintén a passzív membrán miatt, a második még talán lehet eredeti, bár szerintem a gombos rész az mattosabb kellene legyen, ez túl fényes.
Ha személyesen kitudod próbálni, akkor JBL Connect appal próbáld felismertetni, akkor eredeti.
7/7 anonim válasza:
Az első nem az, a második eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!