Hangrendszer vásárlás előtt állok, de nem vagyok jártas a dologban. Több lent. Tudnátok segíteni?
Szeretnék vásárolni egy hangrendszert a tv-hez de nem nagyon tudom hogy hogyan is működik ez az egész. Csak simán hozzá lehet kötni az egészet a tv-hez es akkor arról fog szólni a hang ezentúl vagy hogyan működik? 5.1es a rendszer. Itt a link: [link]
Tudom hülye kérdés de nagyon mem értek hozzá és nem akarok pénzt kidobni feleslegesen. Köszönöm szépen!

Ami manapság alap dolog, hogy optikai bemenet legyen a hangrendszeren, mert sok TV csak azon ad hangot.
De vannak Vestel, illetve kínai TV-k, aminek a fejhallgató kimenetére is tudsz csatlakozni.

TV-n optikai kimenet lehet csak, ami nem bemenet.
Amit linkeltél, nem jó hozzá.
De jó lehet bármelyik, ami optikai bemenettel rendelkezik.
Más lehetőség például a sound bar, HDMI ARC csatlakozással.
# 3:
A TV-k optikai kimenetén megy ki az USB-lejátszás 5.1 hangja is, az MTV-n is lehetséges néha 5.1 zenei műsor, főleg komolyzene, bécsi újévi koncert, Forma 1 például, csak az érdekesség kedvéért. Netflix is, ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!